BALIKESİR / BİGADİÇ - 75. Yıl Eti Holding İlkokulu

Ock

08-14 Ocak 2024 tarihleri arasında Enerji Verimliliği Haftasını kutladık.

Ock

Dilimizin Güzellikleri projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen Dede Korkut Hikaye Yazma Yarışmasına katılıp sınıf 1.si olan öğrencilerimiz ile okul 1.si olan öğrencimiz Eray ÇAKIR'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını 4/C Sınıf Öğretmenimiz Recep SÖYLEN ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program ile kutladık.

Ock

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü 3/A Sınıf Öğretmenimiz Hilal ŞIK ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program ile kutladık.

Ock

Kızılay Haftası'nı 1/B Sınıf Öğretmenimiz Neriman ALTAN ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program ile kutladık.

Ock

Okulumuz 4. sınıf öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Milli Kültür Öğeleri sergisi açıldı.

Ock

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında tahliye tatbikatımızı gerçekleştirdik. Hemen ardından günün anlam ve önemi için hazırlanan programımızın sunumunu yaptık.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet BEKDÜZ okulumuzu ziyaret etti.

Ock

İlköğretim Haftasını büyük bir heyecan ile kutladık. Okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerimizin ilk kalem, silgi ve kalemtraşları müdürümüz Eşref AKSAK tarafından minik öğrencilerimize takdim edildi. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileriz.